Welkom bij KeTa’s Baguette/Pizzeria,

In november 2014 hebben wij, Taib El Mokhtari en Kevin Vialle, onze deuren geopend en zijn we gestart met KeTa’s Baguette. Een gezellige broodjeszaak waar je terecht kunt voor broodjes, panini’s, uitsmijters, tosti’s, salades, soepen en veel meer.

Begin 2016 ondergingen wij een metamorfose en hebben we de achterkant van het pand bij de zaak betrokken. Het aantal zitplaatsen hebben wij hiermee verdubbeld. Naast een broodjeszaak zijn we in 2016 ook gestart met KeTa’s Pizzeria.

Overdag kun je bij ons genieten van een heerlijk broodje taco, een panini hawai of van onze huisgemaakte uiensoep. Op onze menukaart staat voor ieder wat wils. Kom ontbijten/lunchen met vrienden of familie onder het genot van een goede kop koffie of cappuccino van Blanche Dael en geniet. In de avond kun je bij ons terecht voor allerlei Italiaanse specialiteiten (va. 16:00). Onze menukaart staat vol met authentieke Italiaanse gerechten. Bekijk de KeTa’s Pizzeria website voor meer informatie.

Geen zin om de deur uit te gaan? Onze bezorgers brengen graag al je favoriete broodjes, soepen, verse jus etc. aan huis. Daarnaast kun je ze ook bij ons afhalen.

Zien we je snel?
Groet Taib El Mokhtari, Kevin Vialle & team KeTa’s